Ahir va ser un dia màgic i emotiu. Els carrers de Barcelona es van omplir d’stands de llibres i de roses per celebrar Sant Jordi i, com ja sabeu, no ens vam voler perdre aquesta gran festa.

Alguns dels nostres autors van signar llibres i contes, com ara Isabel de Villalonga, qui va engegar la gran jornada cultural a la Plaça de Sarrià, a l’stand de la llibreria Hernández. Juntament amb Antonio Isla, il·lustrador, van signar molts contes d’ ‘Els sis a Barcelona’ i va ser tot un èxit! Molts nens i nenes no van perdre la ocasió per endur-se els quatre primers contes d’aquesta col·lecció que transcorre als diferents districtes de la ciutat.

D’altra banda, ja de bon matí estàvem a l’stand de la Casa de Aragón, ubicat a prop del Liceu, amb autors com Jesús Rodellar (‘El Silencio de Custodio’) i Maria Teresa de Casasnovas (‘Lluvia de caramelos’).

Lina Mur tampoc es va voler perdre aquest dia tan especial i va signar el seu llibre ‘Sería genial oler a limpio’, tot un manual per deixar de fumar. Al matí va estar al nostre stand ubicat al Passeig de Sant Joan i per la tarda es va unir als altres autors que estaven a l’stand de la Casa de Aragón.

Daniel Vilalta també va signar al llarg de tota la jornada el seu llibre ‘Anatoly y la ruta de los espíritus errantes’, una història inoblidable centrada en un nen de Txernòbil i ambientada als preciosos paratges de la província d’Osca.

El resum del dia va ser positiu: agraïm als nostres autors tota la seva entrega i dedicació i a tots aquells lectors que es van endur un llibre signat.

L’any que ve us esperem amb més novetats i aventures!